Збірна Парагваю з футболу стала черговою командою, яка відмовилася грати в Україні

Поділитися
Збірна Парагваю з футболу стала черговою командою, яка відмовилася грати в Україні Продані квитки на матч з Парагваєм могли частково допомогти українській армії © football.ua
Товариський матч з парагвайською збірною команда Михайла Фоменка мала провести 3 вересня. Тепер українці залишилися без ігрової практики напередодні старту відбірного турніру Євро-2016.

Збірна Парагваю скасувала свій візит в Україну на товариський матч, який мав відбутися 3 вересня на київському НСК "Олімпійський".

Парагвайська футбольна асоціація (APF) не хоче ризикувати життям гравців через збройний конфлікт в Україні, повідомляє foxdeportes.com.

У той же час, APF пропонувала провести матч в Австрії і дала українській стороні час на роздуми до понеділка, однак відповіді так і не отримала. Тепер парагвайці мають намір домовитися про товариський матч з Австрією.

Примітно, що поки що Федерація футболу України не підтвердила скасування матчу, а також не повідомила, яким чином, Михайло Фоменко та його команда буде вирішувати проблему за відсутності ігрової практики напередодні старту відбірного турніру Євро-2016.

Нагадаємо, що з Парагваєм українці домовилися грати у рамках підготовки до поєдинку зі Словаччиною, який заплановано на 9 вересня в українській столиці. Фоменко викликав на підготовку до матчів 28 футболістів, п'ятеро з яких є новачками національної збірної.

Додамо, що у ФФУ планували передати частину коштів, отриманих від продажу квитків на матчі, на допомогу українській армії в зоні АТО.

Примітно, що раніше через схоже формулювання в Київ відмовилася їхати збірна Бельгії з тенісу, якій треба було зіграти матч Кубка Девіса в столичному Палаці спорту. У підсумку, матч був перенесений в Естонію. При цьому, УЄФА офіційно дозволила грати міжнародні матчі у Києві та Львові. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі