Збірна Нідерландів знову виявилася сильнішою за Іспанію

Відео
Поділитися
Збірна Нідерландів знову виявилася сильнішою за Іспанію Голландці забили Іспанії два голи © Facebook/OnsOranje
Як і на чемпіонаті світу-2014 голландська збірна святкувала впевнену перемогу у поєдинку з іспанцями. Втім, на цей раз у ворота "Ла Роха" залетіло набагато менше голів.

Збірна Нідерландів обіграла Іспанію 2:0 у товариському матчі, який відбувся 31 березня в Амстердамі. Бронзові призери ЧС-2014 відкрили рахунок на початку першого тайму зусиллями Томаса де Врея, а незабаром Деві Классен подвоїв рахунок.

Суперники збірної України по відбірного турніру Євро-2016 вийшли на матч в експериментальному складі, проте незабаром Вісенте дель Боске спробував підсилити гру за рахунок вийшли на заміну Андреса Іньєсти і Альваро Морати. Але ті не зуміли врятувати гру.

Іспанці у другій зустрічі поспіль поступилися "помаранчевим": нагадаємо, що голландці розгромили Іспанію на старті чемпіонату світу-2014, фактично поставивши настрій виступом "Фурії Рохи" на бразильських полях.

ГОЛЛАНДІЯ - ІСПАНІЯ- 2:0 (2:0)

Голи: де Врей, 13 (1:0). Классен, 16 (2:0).

Голландія: Вермер, Янмат, Мартінс Інді, де Врей, Віллемс, Снейдер (Вайналдум, 62), Блінд (де Гузман, 73), Классен, Нарсінгх, Хюнтелар (Дост, 79), Депа (Афеллай, 84).

Іспанія: Де Хеа, Карвахаль, Піке (Сан Хосе, 68), Альбіоль, Бернат, Касорла (Іньєста, 76), Маріо Суарес (Серхіо Рамос, 68), Фабрегас, Іско (Сільва, 46), Педро (Витоло, 46), Хуанми (Мората, 62).

Суддя: Коллам (Шотландія).

31 березня. Амстердам. "Амстердам АренА".

Нагадаємо, що Іспанія здолала збірну України 1:0 у 5-му турі кваліфікації Євро-2016. Українці після цього залишилися на 3-му місці групи С, тоді як підопічні дель Боске закріпилися на другому місці.

Після матчу наставник іспанців зазначив, що очікував більшого від збірної України. На його погляд, українці не зуміли реалізувати перевагу, яким володіли у другому таймі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі