Збірна Молдови зіпсувала дебют Росії на новому стадіоні у Москві

Поділитися
Збірна Молдови зіпсувала дебют Росії на новому стадіоні у Москві Збірна Молдова зіпсувала Росії дебют на стадіоні у Москві © tacopshq.com
Російська збірна на думку більшості повинна була з легкістю здолати Молдову на новозбудованій арені у Москві. Однак у підсумку поєдинок став повним розчаруванням для місцевих уболівальників і футболістів.

Збірна Молдови зіпсувала дебют Росії на новому стадіоні в Москві, зігравши з господарями внічию 1:1 в рамках відбірного турніру Євро-2016.

Фахівці були впевнені в тому, що російська збірна з легкістю здолає Молдову на новозбудованій арені у Москві, яка стала домашнім стадіоном для "Спартака". Однак у підсумку поєдинок став повним розчаруванням для місцевих уболівальників та футболістів - росіяни відкрили рахунок з пенальті, однак вже в наступній атаці молдовани зрівняли рахунок. У оставшеся 15 хвилин підопічні Фабіо Капелло так і не зуміли порадувати глядачів забитим голом.

Таким чином, росіяни після трьох турів має п'ять очок в активі і поки не можуть розраховувати на лідерство в групі G, де виступають ще і Швеція з Австрією. До речі, саме австрійці лідирують у квартеті.

Читайте також: Динамівці офіційно відмовилися від товариського матчу зі "Спартаком"

Росія на правах господарів мала перевагу протягом всього поєдинку, проте не зуміла впоратися з надійною обороною Молдови. Тим більше, що гості ще і про атаку не забували. Моменти все частіше стали виникати у воріт молдован в другому таймі, і нарешті команда Капелло домоглася свого, коли суддя вказав на "точку" після стовідсоткового порушення. Артем Дзюба сам заробив, сам і реалізував пенальті.

Здавалося, що російська збірна доведе вже справу до кінця, але не тут-то було: подача кутового біля їх воріт менше хвилини завершилася голом - Олександр Єпуряну точно пробив головою.

Примітно, що збірна Молдова на початку вересня провела спаринг з Україною, програвши "синьо-жовтим" 0:1 в Києві.

Раніше повідомлялося, що збірна Польщі несподівано зупинила переможну ходу Німеччини, завдавши поразки чемпіонам світу 2:0 у другому турі кваліфікації. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі