Збірна Іспанії не зуміла вийти до півфіналу домашнього ЧС з баскетболу

Поділитися
Збірна Іспанії не зуміла вийти до півфіналу домашнього ЧС з баскетболу Збірна Іспанії не зуміла вийти в півфінал домашнього ЧС © fiba.com
Іспанці програли в 1/4 фіналу збірній Франції. І це притому, що чемпіони Європи грають на ЧС без свого лідера, зірки НБА Тоні Паркера.

Збірна Іспанії з баскетболу не змогла пробитися в півфінал домашнього чемпіонату світу, де вважалася одним з головних фаворитів змагань.

У чвертьфіналі господарі турніру поступилися чинним чемпіонам Європи французам 52:65.

В інших матчах 1/4 фіналу Сербія не залишила шансів Бразилії - 56:84, литовці впевнено обіграли колишніх суперників українців по груповому етапу Туреччину 73:61, а США зломила опір Словенії 119:76.

Таким чином, в 1/2 фіналу ЧС зустрінуться Литва - США і Франція - Сербія. Матчі відбудуться відповідно 11 і 12 вересня. Вирішальний поєдинок запланований на 14-е число.

Перемога збірної Франції - заслуга як безпосередньо баскетболістів, так і головного тренера Венсана Колле. Саме придумав, як нейтральизовать одне з головних переваг іспанців - двох братів-центрових Поу та Марка Газолей. Завдяки правильно побудованій грі під щитами, вони не зуміли робити свою звичайну роботу, а інші баскетболісти - Хуан Карлос Наварро, Руді Фернандес просто втратили контроль над відбувалися на майданчику.

До кінця поєдинку господарі так і не зуміли знайти протидію злагодженій командній грі Франції. Яка, до речі, діяла без зірки НБА Тоні Паркера - він ще після завоювання золота Євробаскету-2013 оголосив про те, що пропустить ЧС. Але і без майстра дальніх кидків і точних передач французи проявили себе з відмінною боку.

Нагадаємо, збірна України завершила виступи на ЧС-2014 на стадії групового турніру, не зумівши пробитися в плей-офф з двома перемогами в активі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі