Збірна Бразилії не вийшла в плей-офф Кубка Америки через гол рукою

Відео
Поділитися
Збірна Бразилії не вийшла в плей-офф Кубка Америки через гол рукою Бразильці не змогли забити Перу © twitter.com/CA2016
Підопічні Дунги програли Перу і вибули з турніру.

Збірна Бразилії не зуміла вийти в плей-офф Кубка Америки-2016. У матчі третього туру групового етапу бразильці програли збірній Перу (0:1).

Долю зустрічі вирішив гол, забитий рукою. На 75-й хвилині матчу форвард перуанців Руідіас рукою замкнув передачу партнера по збірній - арбітри цього не помітили і зарахували гол.

"Всю виконану роботу перекреслив один епізод. Я і футболісти не в змозі змінити те, що всім було очевидно. Не розумію, чому лайнсмен не розібрався в ситуації, при тому що судді обговорювали цей момент 4 хвилини? На великому екрані було чітко видно, що гол був забитий рукою. Навіщо радіозв'язок, якщо і так все очевидно? З ким консультувалися? Все це дуже дивно...", - сказав головний тренер бразильців Дунга.

Таким чином, Бразилія посіла третє місце в групі слідом за Перу і Еквадором і не змогла вийти в плей-офф Кубка Америки вперше з 1987 року. Рік тому бразильці, нагадаємо, покинули Кубок Америки на стадії 1/4 фіналу.

Читайте також: Мессі відмовився від призу найкращому гравцеві Кубка Америки

Крім Перу, путівки в плей-офф Кубка Америки вже забезпечили собі збірні США, Колумбії, Еквадору, Мексики, Венесуели та Аргентини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі