Завжди молодий Джеррард врятував "Ліверпуль" від ганьби у матчі з новачком Ліги Чемпіонів

Поділитися
Завжди молодий Джеррард врятував "Ліверпуль" від ганьби у матчі з новачком Ліги Чемпіонів Стівен Джеррард в свої 34 є незаперечним лідером "Ліверпуля" © liverpoolfc.com
Капітан "Червоних" врятував свою команду від провалу: якщо б не його гол з пенальті у компенсований час, вболівальники б явно не зрозуміли нічийного результату зі скромним болгарським "Лудогорцем".

Завжди молодий Стівен Джеррард врятував "Ліверпуль" від ганьби у матчі 1-го туру Ліги Чемпіонів проти новачка болгарського "Лудогорца" - 2:1.

Капітан "Червоних" реалізував пенальті на третій доданій арбітром хвилині, тим самим подарувавши своїй команді три очки.

Відзначимо, що в іншому матчі групи В "Реал" розгромив "Базель" 5:1. Таким чином, "Ліверпуль" через гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів розмістився в турнірній таблиці слідом за "Реалом".

Англійці поверталися в Лігу Чемпіонів після пятилетного перерви, тому перемога над дебютантом турніру була вкрай важлива для них. По-перше, щоб підтвердити свої лідерські амбіції і не відпускати у відрив "Реал", по-друге, щоб знову відчути смак європейських перемог.

І володарі Кубка чемпіонів-2004/05 (пам'ятаєте чудовий фінал проти "Мілана", коли англійці відігралися після 0:3 у першому таймі і виграли в серії пенальті, де змастив Андрій Шевченко?) зробили свою справу. Але ціною неймовірних зусиль.

Коли на 82-й хвилині новачок команди Маріо Балотеллі відкрив рахунок, здавалося, що гра зроблена. Але помилка оборони на 90-й хвилині ледь не стала фатальною: Данини Абало обіграв вийшов з воріт Сімоне Міньоле - 1:1. Однак ситуацію виправили самі гості: мабуть їм просто не вистачило досвіду. Воротар Борян збив у штрафному Хаві Манкильо і 34-річний Джеррард чітко пробив з "точки" - 2:1.

"Ліверпуль" (Англія) - "Лудогорец" (Болгарія) - 2:1 (0:0)

Голи: Балотеллі, 82 (1:0). Абало, 90+1 (1:1). Джеррард, 90+3 - з пенальті (2:1).

"Ліверпуль": Міньоле, Манкильо, Ловрен, Сако, Альберто Морено, Хендерсон, Джеррард, Коутинью (Лукас, 68), Лаллана (Боріні, 67), Балотеллі, Стерлінг.

"Лудогорец" (Разград): Борян, Жуніор Кайсара, Моці, Александров, Мінєв, Александров, Аніс, Дяков (Фабіу Эспинью, 85), Марселинью, Мисидьян (Абало, 72), Безяк (Юнес, 86).

Попередження: Александров, 5. Жуніор Кайсара, 54. Мінєв, 76. Борян, 90+2.

Суддя: Юг (Словенія).

16 вересня. Ліверпуль. Стадіон "Енфілд Роуд".

Відзначимо, що в наступному турі "Ліверпуль" в гостях зіграє проти "Базеля". Швейцарці вже не будуть прощати англійцям такі помилки, тому їм слід бути більш уважними.

Нагадаємо, що 17 вересня в Лізі Чемпіонів зіграє донецький "Шахтар". У стані донецької команди пообіцяли підійти до старту в турнірі бойовому настрої. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі