Завданням збірної України на Євробаскеті буде попадання в топ-8 - Бродський

Поділитися
Завданням збірної України на Євробаскеті буде попадання в топ-8 - Бродський Бродський чекає від збірної попадання в топ-8 Євробаскету © ФБУ
Президент Федерації баскетболу України назвав завдання команди на чемпіонаті Європи.

Глава Федерації баскетболу України (ФБУ) Михайло Бродський вважає, що національна збірна здатна вийти з групи на Євробаскеті-2017.

"До Євробаскету залишається все менше часу і ретельна підготовка триває. Ми провели необхідну роботу, щоб головний тренер збірної відвідав ряд семінарів, подивився умови, в яких буде виступати команда і зміг побачити гравців, які грають за кордоном. Завдання збірній поставлено чітко - вийти з групи і потрапити у вісімку найсильніших команд континенту", - цитує Бродського прес-служба ФБУ.

"Баскетбол повинен стати спортом №1 в Україні. Всі наші зусилля спрямовані на досягнення цієї мети. Я за те, щоб в баскетбол грали в кожному дворі, в кожному будинку цікавилися грою. Дуже хочу, щоб наші гравці були серед кращих в світі, а збірні розглядалися в якості фаворитів на європейських і світових змаганнях".

Читайте також: "Хімік" завершив баскетбольний євросезон поразкою від "Маккабі"

Євробаскет-2017, який пройде 31 серпня - 17 вересня, стане четвертим поспіль, в якому зіграє збірна України. Її суперниками по групі будуть Ізраїль, Литва, Грузія, Італія і Німеччина.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі