Запорізький "Мотор" з першого місця в групі вийшов у плей-офф гандбольної Ліги чемпіонів

Поділитися
Запорізький "Мотор" з першого місця в групі вийшов у плей-офф гандбольної Ліги чемпіонів "Мотор" не втримав перемогу © handball.motorsich.com/
Український клуб нічиєю завершив груповий етап і тепер зіграє з іспанцями.

Запорізький "Мотор" завершив виступи на груповому етапі гандбольної Ліги чемпіонів - у заключному матчі українська команда в Данії зіграла внічию зі "Скьорном" - 36:36.

"Мотор" виграв першу половину матчу (19:17), але в другій половині не зумів втримати цю перевагу. Наприкінці запорожці вели з різницею в три голи, однак данці зуміли відіграти це відставання, забивши три м'ячі. Але на більше часу в них не вистачило. Кращим бомбардиром у складі "Мотора" в цьому матчі став білоруський легіонер Борис Пуховський, на рахунку якого 8 голів.

Таким чином, "Мотор" здобув сім перемог у десяти матчах групи при одній нічиїй і двох поразках. Запорожці зайняли перше місце, випередивши "Скьорн" на 1 очко.

Читайте також: Збірна України з гандболу в оновленому складі поступилася Португалії

У першому раунді плей-офф "Мотору" буде протистояти друга команда групи С - іспанський клуб "Натурхаус Ла Ріоха" з міста Логроньо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі