Запорізький "Металург" може продовжити існування у Другій лізі

Поділитися
Запорізький "Металург" може продовжити існування у Другій лізі "Металург" може чекати пониження в класі © ФК Металург Запоріжжя
Робоча група знайшла єдиний реальний спосіб врятувати футбольний клуб.

На сесії Запорізької обласної ради виступив голова робочої групи з порятунку "Металурга" Володимир Курчев, прокоментувавши плани на найближче майбутнє.

"На роботу школи облрада може виділити близько 9 мільйонів гривень, щоб зберегти її існування. Швидше за все доведеться зменшити зарплати співробітникам і, ймовірно, домовитися з власниками тренувальної бази.

Робота футбольної команди – це справжній бізнес, на який потрібні чималі гроші. Тому пропозиція комісії – перевести "Металург" у Другу лігу і продовжити пошук фінансування. В колишньому стані "Металург" зберегти не дуже реально", - повідомив Курчев.

Нагадаємо, що "Металург" так і не знайшов інвестора і ймовірність старту команди у другій частині сезону практично дорівнює нулю. При цьому тренерський штаб на чолі з Анатолієм Чанцевим і всі футболісти вже розірвали контракти з клубом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі