Запорізький "Металург" може бути розпущений 25-го вересня - ЗМІ

Поділитися
Запорізький "Металург" може бути розпущений 25-го вересня - ЗМІ "Металург" близький до зникнення © ФК Металург Запоріжжя
Команда може припинити виступи в українській Прем'єр-лізі.

Сьогодні, 25 вересня, керівництво запорізького "Металурга" проведе зустріч з футболістами та тренерським штабом команди, щоб обговорити нинішню ситуацію з фінансуванням.

За інформацією телеканалу "Футбол 1", на зустрічі буде оголошено про розпуск команди. При цьому головний тренер "Металурга" Анатолій Чанцев цю інформацію спростовує: "Перший раз про це чую. Сьогодні день пройшов, як зазвичай, тренування. Ніяких новин з цього приводу не було. Пригніченого стану в команді немає. Низький уклін всім нашим молодим та досвідченим гравцям, вони працюють з подвоєною силою. У мене є певний зв'язок з верхніми ешелонами нашої області. Вони розуміють ситуацію, намагаються об'єднати зусилля з нашими власниками".

Нагадаємо, що раніше на офіційному сайті "Металурга" з'явилася заява, в якій керівництво запорізького клубу повідомляло про припинення фінансування з 1 жовтня. Проте пізніше власник клубу Олександр Богуслаєв запевнив, що "Металург" не припинить існування.

Після восьми турів запорожці займають останнє місце в українській Прем'єр-лізі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі