Замість Львова "Металіст" прийме польську "Легію" у Києві

Поділитися
Замість Львова "Металіст" прийме польську "Легію" у Києві Харків'яни вже обігравали польську команду у Києві © football.ua
Харківському клубу дещо пощастило: у Львові польські футболісти могли відчути себе майже як вдома. Однак рішенням УЄФА поєдинок був перенесений в столицю України.

УЄФА прийняв рішення про зміну дати і місця проведення матчу "Металіста" з польською "Легією" у Лізі Європи.

Спочатку матч повинен був відбутися 23 жовтня на полі стадіону "Арена Львів". Тепер Європейський футбольний союз переніс поєдинок зі Львова в Київ, а також змінив дату його проведення. Харків'яни і поляки зустрінуться між собою на день раніше, в середу, 22 жовтня, інформує MatchDay.

Рішення про зміну дати проведення гри прийнято на підставі того, що 23 жовтня в Києві свій домашній поєдинок групи Ліги Європи з азербайджанським "Карабахом" проведе "Дніпро".

В цілому, можна говорити, що "Металісту" пощастило, адже у Львові польська команда отримала величезну підтримку з сусідньої Польщі. У Києві вона може бути набагато скромніше, тим більше, що харківським вболівальникам дістатися в столиці набагато легше, ніж до Львова. До речі, в Києві харків'яни вже грали матч єврокубка - у вирішальному раунді кваліфікації ЛЄ вони здолали якраз польський "Рух" 1:0.

Нагадаємо, що "Металіст" зазнав дві поразки у двох турах групового турніру Ліги Європи, програвши вдома турецькому "Трабзонспору" 1:2 і на виїзді бельгійському "Локерену" 0:1.

Додамо, що головний тренер "Металіста" Ігор Рахаєв вважає, що головною причиною невдачі його команди є низька конкуренція за місце в складі серед футболістів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі