Захисник "Шахтаря" відправився в оренду в Бельгію

Поділитися
Захисник "Шахтаря" відправився в оренду в Бельгію Воловик отримає ігрову практику в Бельгії © ФК Шахтер
Олександр Воловик продовжить кар'єру в скромному бельгійському клубі.

Український захисник Олександр Воловик, який не мав ігрової практики в донецькому "Шахтарі", на рік відправився в оренду в Бельгію. Новим клубом Воловика став "Ауд-Хеверле". 29-річний захисник напередодні успішно пройшов медобстеження, після чого підписав контракт, повідомляє офіційний сайт бельгійського клубу.

"Ауд-Хеверле" в цьому сезоні повернувся у вищий дивізіон бельгійського футболу, але після четвертого туру знаходиться в зоні вильоту, набравши лише 3 очки (1 перемога та 3 поразки).

На рахунку Воловика всього сім поєдинків у команді Мірчі Луческу. При цьому футболіст провів у складі донецького клубу два роки. До "Шахтаря" Воловик виступав за алчевську "Сталь" і донецький "Металург".

Нагадаємо, раніше в Бельгію відправився ще один гравець "Шахтаря" Сергій Болбат, який вже навіть встиг відзначитися голом у складі "Локерена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі