Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі сподівається на підтримку вболівальників "Браги"

Поділитися
Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі сподівається на підтримку вболівальників "Браги" Ісмаїлі радий зустрітися з колишніми одноклубниками © ФК Шахтер
Легіонери донеччан прокоментували майбутній матч у Португалії.

Завтра, 7 квітня, "Шахтар" проведе виїзний матч 1/4 фіналу Ліги Європи проти "Браги" в Португалії.

Лівий захисник "гірників" Ісмаїлі провів у складі суперника частину сезону 2012/13, після чого відбувся його переїзд в Україну.

Бразилець висловив радість з приводу майбутньої зустрічі зі своєю колишньою командою:

"Коли "Шахтарю" випала "Брага", я дуже зрадів. Не тому, що ця команда слабша за деяких інших суперників, а тому що знову зможу пережити ті моменти, які переживав колись".

"Перший гол у складі "Браги", який я забив, став, напевно, найбільшою моєю емоцією за всю футбольну кар'єру. Це був мій перший матч в єврокубках, і я відразу зміг забити. Якщо я заб'ю зараз, навіть не знаю, як буду реагувати. Але точно не буду святкувати гол занадто бурхливо - саме через повагу до команди, яка мені теж дуже багато дала. Але всередині я буду дуже радий, що допоміг моєму нинішньому клубу. Адже кожен гол у таких іграх може означати дуже багато. Як сприймуть мене вболівальники? Можливо, вони і будуть вболівати за мене, але не за те, щоб ми виграли".

Плеймейкер донеччан Бернард не бачить великої схожості між командами, незважаючи на велику кількість бразильців в обох колективах:

"Навіть з урахуванням великої кількості бразильців я не думаю, що команди сильно схожі. Зараз ми намагаємося вивчити принципи гри "Браги" за допомогою відео, яке показує нам Містер. У чомусь ми дійсно схожі, але в певних компонентах абсолютно різні. В цілому ж "Брага" сильна, нас чекають два складні матчі".

"Ми бачимо під час розборів ігор, що вони відмінно проявляють себе вдома як у португальському чемпіонаті, так і в Лізі Європи. Постараємося перервати цей ланцюжок перемог "Браги" і пройти далі. Вони сильні в захисті і контратаках. Хоча ми знаємо це тільки по відео. Оцінити ж їх в реальності зможемо безпосередньо під час гри. Головне – проявити наші найкращі якості".

Читайте також: "Брага" - "Шахтар": букмекери віддають мінімальну перевагу португальцям

Нагадаємо, матч - матч "Шахтаря" і "Браги" пройде 14-го квітня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі