Захисник "Олександрії" Мікіцей попався на допінгу

Поділитися
Захисник "Олександрії" Мікіцей попався на допінгу Мікіцей може бути дискваліфікований на тривалий термін © ФК Олександрія
Станіславу Мікіцею загрожує тривала дискваліфікація.

Захисник "Олександрії" Станіслав Мікіцей може бути дискваліфікований на чотири роки за використання допінгу. Про це повідомляє "Сегодня".

Після одного з матчів минулого року в організмі футболіста було виявлено заборонену речовину, що використовується для лікування гіпертонії і може стимулювати серцеву діяльність. Документи з цієї справи, за даними джерела, вже прийшли до Федерації футболу України з УЄФА.

Якщо Мікіцей погодиться з обвинуваченням, то буде усунений тільки на 2 роки. У зворотньому випадку його чекає дискваліфікація терміном на 4 роки. Дискваліфікація може бути менше двох років у випадку, якщо гравець доведе, що приймав ліки від підвищеного тиску.

27-річний Станіслав Мікіцей в поточному сезоні Прем'єр-ліги провів 12 матчів, в яких забив 3 голи і віддав 1 результативну передачу.

Нагадаємо, в 2015-му році за застосування допінгу тривалу дискваліфікацію отримав захисник "Металіста" Дмитро Антонов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі