Захисник "Дніпра" Дуглас в третій раз пробився в символічну збірну Ліги Європи

Поділитися
Захисник "Дніпра" Дуглас в третій раз пробився в символічну збірну Ліги Європи Дуглас вже втретє потрапляє в символичекую збірну © football.ua
"Дніпро" не дозволив бельгійському "Брюгге" забити у свої ворота в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи. Багато в чому завдяки надійним діям бразильця.

Бразильські захисники Дуглас і Данилу Сілва, які виступають за "Дніпро" і "Динамо" відповідно потрапили в символічну збірну Ліги Європи. Команда з 11 футболістів сформована за результатами перших поєдинків 1/4 фіналу Ліги Європи.

Дуглас удостоєний такого визнання з боку УЄФА вже в третій раз, тоді як Данилу Сілва - вперше пробився в команду тижні.

Повідомляється, що Дуглас перебував під загрозою дискваліфікації, проте це не завадило йому в матчі з "Брюгге" діяти агресивно і жорстко в єдиноборствах.

Тоді як його співвітчизник з "Динамо" виявився чи не найкращим на полі у складі київського "Динамо". Укладачі хіт-параду відзначили те, як витончено Сілва відбирав м'яч у реактивного Мохамеда Салаха.

Збірна тижні Ліги Європи (перші матчі 1/4 фіналу)

воротар: Райан Метью (Брюгге), Дуглас (Дніпро), Мігель Бритос (Наполі), Данилу Сілва ("Динамо"), Мігель Бритос (Наполі), Марек Гамшик (Наполі), Гекхан Инльер (Наполі), Денис Суарес (Севілья), Олекандр Рязанцев (Зеніт), Мохамед Салах (Фіорентина), Обби Уларе (Брюгге), Гонсало Ігуаїн (Наполі).

Читайте також: "Брюгге" - "Дніпро" 0:0 - відео матчу

У матчах 1/4 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зіграв унічию 0:0 із "Брюгге", а "Динамо" 1:1 із "Фіорентиною". Матчі-відповіді відбудуться 23 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі