За три дні до бою Усик - Гассієв продано лише половину квитків

Поділитися
За три дні до бою Усик - Гассієв продано лише половину квитків Бій пройде 21 липня © iSport.ua
У Москві може не бути аншлагу.

Продаж квитків на фінал Всесвітньої боксерської суперсерії Усик – Гассієв залишає бажати кращого, незважаючи на гучну вивіску бою. Як повідомляє офіційний сайт WBSS, на даний момент продано понад 10 тисяч квитків на вечір боксу при місткості московського СК "Олімпійський" в 20 тисяч.

Зараз ще спокійно можна придбати квитки в будь-який з секторів на бій Усик – Гассієв. Вартість квитків в перекладі на українську валюту – від 672 до 63 000 грн. Повідомляється, що при цьому на бій вже отримали акредитації понад 200 журналістів.

Нагадаємо, що спочатку фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії Усик – Гассієв повинен був відбутися 11 травня в Саудівській Аравії, але раніше стало відомо про перенесення фіналу на літо через травму українця, а пізніше стало відомо про те, що бій пройде 21 липня в Москві.

Переможець фіналу WBSS стане володарем титулів IBF, WBA, WBC і WBO, а також отримає спеціальний трофей і чек на 10 мільйонів доларів.

Раніше стало відомо про те, що Олександр Усик відмовився проводити відкрите тренування в Москві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі