З липня стартує перепродаж квитків на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
З липня поточного року буде запущено портал з перепродажу перепусток на матчі Євро-2012. Про це повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Це нововведення квиткової процедури буде діяти 2-3 місяці для того, щоб провести обмін на офіційній платформі сайту УЄФА.

М.Лубківський зазначив, що власники пропусків-2012, які з яких-небудь причин не зможуть відвідати той чи інший матч Євро, зможуть продати квитки. Разом з тим, уболівальники, яким не пощастило придбати тікети, зможуть подати ще одну заявку. При підвищеному попиті на квитки, перепродаж, як і продаж квитків, буде проходити через лотерею.

Керівник МОК закликав всіх зацікавлених фанів стежити за повідомленнями офіційного сайту УЄФА, який буде інформувати про надходження перепусток на платформу перепродажу.

Нагадаємо, уболівальникам, які не встигли замовити квитки на матчі Євро-2012, надано додатковий шанс отримати їх за квотою своїх національних асоціацій.

28 лютого закінчився перший етап «квиткової компанії» з реєстрації заявок для придбання квитків на Євро-2012.

31 березня закінчився продаж квитків.

Процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для жителів приймаючих міст. Для них виділено квоту 2000 квитків на кожен матч - тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Всі інші жителі приймаючих міст, які зареєструвалися, але не отримали квоти, візьмуть участь у спільній лотереї УЄФА.

Квитки будуть доступні у трьох цінових категоріях. Їх вартість коливається від 300 до 6000 гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі