З шістьох українців на Ролан Гаррос залишилася лише 18-річна Еліна Світоліна

Поділитися
З шістьох українців на Ролан Гаррос залишилася лише 18-річна Еліна Світоліна © football.ua
Представництво українських тенісистів на турнірі Великого Шолома в Парижі істотно скоротилося. Тепер за честь України буде боротися 18-річна Еліна Світоліна.

У другий день змагань на Роллан Гаррос, старт якого був відкладений через дощ, в першому ж колі вилетів найкращий на сьогоднішній день тенісист України Олександр Долгополов і перша ракетка серед наших тенісисток Леся Цуренко.

Раніше з чоловічої сітки вибув Ілля Марченко (програв південноафриканцю Кевіну Андерсону 3:6, 5:7, 4:6) і Сергій Стаховський, який поступився сильному французу Рішару Гаске. У жіночому турнірі не пощастило Юлії Бейгельзімер, яка склала ракетку після зустрічі з господаркою турніру молодою Каролін Гарсіа - 3:6, 4:6.

Лише 18-річна одеситка Еліна Світоліна зуміла пробитися у друге коло Роллан Гаррос. Переможниця юніорського Ролан Гаррос-2010 на старті впоралася зі швейцаркою Роміною Опранді- 6:3, 4:6, 6:1. У другому колі вона зустрінеться з 27-річною американкою Варварою Лепченко. Матч відбудеться в денну сесію 29 травня.

На сьогоднішній день Світоліна посідає 90-те місце у світовому рейтингу, проте вдалий виступ на Ролан Гаррос може істотно поліпшити її позиції. Зазначимо, що з турнірів серії Великого Шолома юна тенісистка брала участь лише в Australian Open, де вилетіла в першому ж колі.

Раніше кільком українським тенісистам не вдалося подолати кваліфікаційний бар'єр турніру. Так і не дійшовши до основної сітки змагань припинили боротьбу Надія та Людмила Кіченок, а також Юлія Савчук. !zn

Читайте також:

За несплату податків тенісистка Олена Бондаренко втратила улюблений автомобіль

Україна повертається у боротьбу за Кубок Девіса

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі