З фаворитів в аутсайдери: букмекери не вірять у повернення "Баварії"

Відео
Поділитися
З фаворитів в аутсайдери: букмекери не вірять у повернення "Баварії" Роберт Левандовський не допоміг своїй команді в матчі з "Барселоною" © Facebook/FC Bayern
В оновлених котирування букмекерів, "Барселона" є безсумнівним лідером. Реальну конкуренцію "блаугранас" може скласти тільки "Реал".

Результати перших матчів 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів змусили букмекерів суттєво переглянути свої котирування. Фактично вони викреслили одну з чотирьох команд-учасниць з претендентів на титул.

6 травня "Баварія" програла "Барселоні" на виїзді 0:3, що суттєво ускладнила завдання виходу у фінал. Безсумнівно команда Хосепа Гвардіоли в повторному поєдинку 12 травня зробить все можливе, щоб відіграти три м'ячі, але букмекери не вірять в таке повернення баварців. Коефіцієнт на їх перемогу у турнірі виріс відразу в 12 (!) раз. Напередодні півфіналів шанси "червоно-синіх" оцінювалися показником 3,3, але тепер шанси на успіх - незначна.

Фаворитом Ліги Чемпіонів безсумнівно є "Барселона". На її перемогу в нинішньому турнірі можна поставити з коефіцієнтом 1,53, а це - досить висока ймовірність успіху. Далі йдуть "Реал" (4,0), а потім - "Ювентус" (6,0).

Читайте також: Мессі змусив "Баварію" капітулювати в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів

Нагадаємо, що "Ювентус" обіграв "Реал" у першому матчі 2:1, однак букмекери вважають, що ця перемога не допоможе "Старій синьйорі". Вихід мадридців у фінал ЛЧ оцінюється показником 1,67, туринців - 2,10.

Протистояння цих команд відбудеться 13 травня о 21:45 на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". До речі, на домашньому полі "Королівський клуб" вже програвав у нинішньому плей-офф - на стадії 1/8 фіналу команда Карло Анчелотті провела тут провальний матч, поступившись "Шальке" 3:4 після виїзної перемоги 2:0.

Читайте також: Після впевненої перемоги над "Баварією" в "Барселоні" зосереджені на другій грі

Після розгрому від "Барселони" колишній наставник каталонців Хосеп Гвардіола, нині тренує "Баварію", заявив, що його команді буде важко відігратися. За словами Пепа, причиною поразки стала відмінна гра "Барселони", яка проявила свої найкращі якості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі