З "Бешикташем" зіграють найсильніші футболісти - Ребров

Поділитися
З "Бешикташем" зіграють найсильніші футболісти - Ребров Ребров хоче поборотися за результат © Динамомания
У "Динамо" мають намір боротися за перемогу, незважаючи на відсутність турнірної мотивації.

Завтра, 6 грудня, київське "Динамо" проведе заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів проти турецького "Бешикташа" на "Олімпійському". Український гранд після п'яти турів має два очки в активі і займає останнє місце в групі B, достроково втративши шанси на продовження боротьби в єврокубках.

"У матчі з "Бешикташем" ви побачите найсильніших гравців, адже не може бути ротації в Лізі чемпіонів, яке б команда місце не займала. Це турнір, до якого прагне кожна команда. Гра з "Шахтарем" хоч і важлива для нас, але вона через тиждень, а не через два дні, тому зараз всі думки про Лігу чемпіонів.

Вважаю, що то кількість очок, яке ми набрали, ми, на жаль, заслужили. Завтра, виходячи на поле, я сподіваюся і впевнений, що хлопці вийдуть вигравати", - сказав Ребров на прес-конференції перед матчем.

"Фактор погоди? Думаю, враховуючи, що у "Бешикташа" буде шанс вперше в історії клубу вийти в плей-офф Ліги чемпіонів, вони на погоду уваги звертати не будуть. Для нас же погода абсолютно нормальна і ніхто від цього не ховається. Ми грали за "-15" і за "-10". Зараз поле накрите, тому, думаю, все буде нормально. Сподіваюся, що вболівальники прийдуть і підтримають команду. Говорити про те, що погода може вплинути на результат зустрічі, неправильно".

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію поєдинку, який розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, букмекери вважають, що "Динамо" на домашній арені не зможе досягти позитивного результату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі