Южненський "Хімік" з розгромної перемоги стартував у Кубку Європи ФІБА

Поділитися
Южненський "Хімік" з розгромної перемоги стартував у Кубку Європи ФІБА "Хімік" виграв кожну з чвертей © fiba.com
Чемпіони України не залишили шансів супернику з Кіпру.

БК "Хімік" з впевненої перемоги стартував у новому європейському баскетбольному турнірі - Кубку Європи ФІБА. Українці розгромили кіпрську команду ЕТА.

Кіпріоти лише в дебюті матчу змогли дати бій чемпіону України, однак починаючи з кінцівки першої чверті южненці поступово йшли у відрив. Результат зустрічі був вирішений у третій десятихвилинці, після якої "Хімік" лідирував з різницею в 25 пунктів.

Найкращим у складі команди Олега Юшкіна став форвард В'ячеслав Петров, який вийшов з лави запасних і записав на свій рахунок дабл-дабл – 16 очок і 10 підбирань за 23 хвилини на паркеті.

"Хімік" - ЕТА (Кіпр) - 88:52 (17:13, 26:17, 22:10, 23:12)

"Хімік": Петров (16 + 10 підбирань), Фрезьєр (15 + 7 передач), Шоу (14 + 6 підбирань), Конєв (10), Антіпов (9), Бєліков (8 + 2 блок-шота), Рябчук (7 + 6 підбирань), Попов (7), Сідоров (2 + 2 блок-шота).

В іншому матчі групи L естонський "Тарту" обіграв литовський "Ювентус" - 81:72. А в наступному матчі "Хімік" зіграє на виїзді з "Ювентусом". Ця зустріч відбудеться 4 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі