Южненський "Хімік" вибув з Кубка Європи ФІБА

Поділитися
Южненський "Хімік" вибув з Кубка Європи ФІБА "Хімік" двічі програв "Шалону" © fibaeurope.com
Чемпіон України не зумів пробитися в півфінал турніру.

Южненський "Хімік" вилетів з Кубку Європи ФІБА. У чвертьфіналі турніру український клуб не зумів зломити опір французького "Шалона". Після поразки у виїзній зустрічі (94:115) "Хімік" поступився і вдома.

У повторній зустрічі южненці програвали після першої половини з різницею в 11 очок, але зуміли зібратися і повернути інтригу в матч. У заключній чверті матчу "Хімік" скоротив відставання до двох очок, але не дотиснув суперника в кінцівці, пропустивши кілька відкритих кидків. Тактика фолу на останніх секундах успіху южненцям не принесла - гравці "Шалона" без промахів реалізували штрафні кидки.

"Хімік" (Україна) – "Шалон" (Франція) – 79:83 (14:22, 15:18, 21:21, 29:22)

"Хімік": Антіпов (18 + 3 блок-шота), Шоу (16 + 8 підбирань), Фрезьєр (12), Рябчук (11), Мальчевський (5), Бєліков (5), Прокопенко (3), Конєв (3 + 8 підбирань), Попов (2), Петров (2), Сідоров (2 + 4 передачі)

Рахунок у серії - 2:0 на користь "Шалона".

Нагадаємо, "Хімік" у дебютному розіграші Кубка Європи ФІБА пройшов через два групових етапи, а також подолав стадію 1/8 фіналу, опинившись у вісімці найсильніших турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі