Южненський "Хімік" сам не захотів брати участь в єврокубках

Поділитися
Южненський "Хімік" сам не захотів брати участь в єврокубках "Хімік" виграв останній чемпіонат Суперліги © БК Днепр
Чемпіон України з баскетболу не хоче проводити домашні матчі за межами країни.

Южненський "Хімік" отримував пропозицію взяти участь у другому за значимістю баскетбольному турнірі Європи - Єврокубку. Однак чемпіони України, які в наступному сезоні будуть грати під керівництвом Олега Юшкіна, на цю пропозицію відповіли відмовою.

Як повідомили "Сегодня" в южненському клубі, УЛЄБ, як і раніше, не хоче, щоб українські клуби "у зв'язку з політичною ситуацією в країні" проводили єврокубкові матчі вдома. Сенсу грати всі матчі турніру на виїзді керівництво "Хіміка" не бачить. Тому, як і рік тому, було прийнято рішення знову відмовитися від участі в Єврокубку.

Нагадаємо, раніше Євроліга опублікувала списки команд, які будуть брати участь в єврокубках у наступному сезоні. Там не виявилося жодного українського клубу. Таким чином, другий рік поспіль Україна не буде представлена в європейських баскетбольних змаганнях.

Додамо, що центровий національної збірної України Кирило Натяжко відсутність наших клубів у єврокубках у своєму "Твіттері" назвав "ганьбою", написавши, що хоча б одна команда повинна була взяти участь у змаганнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі