"Ювентус" за один день продав 520 тисяч футболок Роналду

Поділитися
"Ювентус" за один день продав 520 тисяч футболок Роналду Роналду буде виступати в Турині © google.com
Туринський клуб починає заробляти на продажі футболок новачка.

За інформацією Yahoo Sports Italia, "Ювентус" за один день продав 520 тисяч футболок з Кріштіану Роналду. Вони були доступні для покупки через пару годин після того, як про перехід було офіційно оголошено.

Відомо, що 20 тисяч футболок були придбані в офіційних магазинах "Ювентуса" і Adidas по всьому світу. Однак більша частина (500 тисяч ігрових майок) були замовлені онлайн.

Тим самим, туринський клуб вже відбив частину трансферу Роналду, за який заплатив "Реалу" 117 мільйонів євро. Оригінальну версію футболки можна було придбати за 104 євро, а копію - за 44,9 євро.

Повідомляється, що в "Ювентусі" вже підрахували, що цілком можуть реалізувати мільйон футболок. А з урахуванням того, що середня вартість однієї футболки дорівнює 100 євро, то в клубі розраховують заробити не менше 100 млн євро.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що 33-річний Роналду перейшов в "Ювентус" за 100 млн євро і підписав контракт на чотири роки, а його зарплата складе 31 мільйон євро за сезон.

Останнім клубом Роналду був мадридський "Реал", який 33-річний португалець перейшов з "Манчестер Юнайтед" в 2009 році. Тоді мадридці заплатили за футболіста 93 мільйони євро.

Разом з іспанським клубом Роналду завоював 13 трофеїв, в тому числі чотири рази він вигравав Лігу чемпіонів, два рази - чемпіонат Іспанії, два рази - Кубок Іспанії, два Суперкубка Іспанії, два Суперкубка УЄФА і три чемпіонату світу серед клубів.

У цілому Роналду провів за "Реал" 438 матчів і забив 450 голів. Більше нього за клуб не забивав ніхто.

Раніше повідомлялося про те, що Роналду отримав два роки умовно і штраф у 19 млн євро за ухилення від сплати податків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі