"Ювентус" - "Аякс": голландці не здадуться без бою

Поділитися
"Ювентус" - "Аякс": голландці не здадуться без бою Команди зіграли внічию в першому матчі © uefa.com
Команди проведуть матч-відповідь.

У вівторок, 16 квітня, туринський "Ювентус" прийматиме амстердамський "Аякс" в рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Перший поєдинок в Амстердамі завершився результативною нічиєю - 1:1. У півфіналі турніру переможець цієї пари зіграє проти найсильнішої команди в протистоянні "Тоттенхем" – "Манчестер Сіті".

В шести з дев'яти єврокубкових матчів "Ювентус" зберігав свої ворота на замку. У всіх чотирьох домашніх зустрічах туринці забивали - у двох матчах по одному голу, а в двох інших - по три.

В Серії А "Юве" залишилося набрати одне очко, щоб офіційно завоювати чемпіонство, тому команда може фактично не відволікатися на внутрішню першість.

У 12-ти попередніх матчах у всіх турнироах "Аякс" зазнав лише однієї поразки в гостях від АЗ у чемпионае Голландії. У той же час, команда не програє в п'яти попередніх зустрічах на всіх фронтах при одній нічиїй як раз з майбутнім суперником.

У 2010 році в 1/16 фіналу Ліги Європи "Ювентус" обіграв в Амстердамі "Аякс" з рахунком 2:1, а в Турині команди зіграли внічию - 0:0.

Букмекери вважають фаворитом господарів поля, коефіцієнт на перемогу яких дорівнює 1,72, тоді як успіх гостей оцінюється в 5,30, а нічия - 3,75.

Прогноз DT.UA. "Ювентус" - один з найсильніших учасників цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів, проте голландці вже показали, що для них авторитетів не існує. "Аякс" на виїзді не менш cильний, ніж в рідних стінах, що підтверджує розгром мадридського "Реала" (4:1) на "Бернабеу". На перший погляд, складно повірити, що голландці здатні на гучну сенсацію, але на полі підопічні Еріка тен Хага доводять зворотне. Тільки удача і гра воротаря дозволили туринцям вивезти нічию із Амстердама.

Оптимальна ставка за версією DT.UA - "Аякс" не програє за 2.20.

"Ювентус" - "Аякс": онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі