Юран готовий прийняти донецький «Металург»

Поділитися
© Gazeta.ua
«Готовий прийняти донецький «Металург», - так колишній головний тренер російських «Хімок» і казахстанського «Локомотива» Сергій Юран прокоментував чутки щодо свого можливого призначення головним тренером донецького «Металурга».
«Готовий прийняти донецький «Металург», - так колишній головний тренер російських «Хімок» і казахстанського «Локомотива» Сергій Юран прокоментував чутки щодо свого можливого призначення головним тренером донецького «Металурга». «Ще влітку я міг очолити луганську «Зорю», - говорить Юран. - Принаймні про це активно писали в пресі, але до мене ніхто прямо не звертався, агента свого не маю. Зараз дізнаюся про варіант з донецьким «Металургом». Охоче б його прийняв, бо високо оцінюю рівень українського чемпіонату, але поки все це на рівні розмов - не було конкретних пропозицій». У листопаді 2006 Юран прийняв запрошення очолити команду першого російського дивізіону «Шинник» з Ярославля. Метою на сезон 2007 року керівники клубу і новий головний тренер назвали повернення до найвищого дивізіону. З поставленим завданням команда впевнено впоралася, оформивши путівку в головну лігу країни за кілька турів до закінчення сезону. 30 квітня 2008 Юран був звільнений з поста головного тренера футбольного клубу «Шинник», причиною звільнення стали незадовільні результати гри команди. Під час перерви в чемпіонаті країни на першість Європи Юран очолив підмосковні «Хімки». Завдання зберегти прописку клубу в Прем'єр-лізі Юран виконав, здобувши 14-е місце, але був звільнений у зв'язку із закінченням контракту. З січня 2009 року працював у астанінському «Локомотиві». Пізніше був звільнений з поста головного тренера.

За матеріалами Gazeta.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі