Європейські топ-клуби планують відмовитися від Ліги чемпіонів у 2021 році

Поділитися
Європейські топ-клуби планують відмовитися від Ліги чемпіонів у 2021 році "Баварія" є ініціатором скандального проекту © fcbayern.de
На континенті може з'явитися новий турнір.

"Баварія" таємно обговорювала з іншими клубами можливість створення нової Суперліги, повідомляє Der Spiegel з посиланням на Football Leaks.

За інформацією джерела, був розроблений проект, згідно з яким сучасна Ліга чемпіонів перестане існувати в 2021 році. Замість цього турніру 11 клубів Європи вийдуть з УЄФА і створять нову лігу.

Планується, що в цій лізі буду брати участь 16 команд, з яких 11 клубів-засновників будуть гарантовано брати участь в турнірі 20 років, не ризикуючи бути виключеними. Ще п'ять клубів буду запрошені в якості "гостей".

В документі як "клуби-засновники" зазначені "Баварія", "Реал", "Барселона", "Манчестер Юнайтед", "Ювентус", "Арсенал", ПСЖ, "Челсі", "Манчестер Сіті", "Ліверпуль" і "Мілан". У числі перших "гостей" є "Атлетіко", дортмундська "Боруссія", "Інтер", "Марсель" і "Рома".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" заробив 29 млн євро за участь у минулорічній Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі