Євробачення заважає проведенню чемпіонату світу з хокею-2017 в Києві

Поділитися
Євробачення заважає проведенню чемпіонату світу з хокею-2017 в Києві Хокейний ЧС може бути перенесений через Євробачення © XSport.ua
Хокейна першість знаходиться під питанням через пісенного конкурсу.

Заступник міністра молоді і спорту України Микола Даневич повідомив, що чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні 1А, який наступного року повинен пройти в Києві, може бути перенесений на термін більше місяця.

Це пов'язано з можливим проведенням в столиці України Євробачення, якщо місто отримає статус приймаючого, випередивши у боротьбі за це право Львів, Одесу і Дніпро.

"Сьогодні мені подзвонили з Київської адміністрації, щоб я звернувся до виконкому Федерації з пропозицією перенести чемпіонат світу з хокею на місяць або два. У середу я був на організаційній нараді, присвяченій організації в місті Києві Євробачення. Наше місто буде подавати заявку на проведення цього конкурсу.

Планується використовувати НСК "Олімпійський" в якості зони гостинності, а Палац спорту в якості місця проведення. Проблема в тому, що організатори записали в умовах проведення пункт, за яким ми повинні надати приміщення за шість тижнів до початку проведення Євробачення. Крім цього оргкомітет повинен забезпечити повний зал на всіх етапах конкурсу для телевізійної картинки", - сказав Даневич.

"У четвер Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов підняв це питання на урядовому комітеті. Він розповів про відсутність іншого місця для проведення чемпіонату світу, про іміджеві та матеріальні втрати, які понесе Україна в разі відмови від організації змагання".

Варто відзначити, що чемпіонат світу з хокею повинен пройти з 22 по 28 квітня в київському Палаці спорту.

Читайте також: У 2017 році Київ прийме чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні 1А

Нагадаємо, збірна України повернулася в Дивізіон 1А після тріумфу у Дивізіоні 1В.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі