Євро-2020: скільки коштують квитки на матчі збірної України і як їх купити

Поділитися
Євро-2020: скільки коштують квитки на матчі збірної України і як їх купити Квитки на матчі України надійдуть у продаж у другій половині грудня © uefa.com
Вболівальників чекають ще два етапи продажу квитків та лотерея.

Чемпіонат Європи 2020 року вперше в історії пройде в 12 різних країнах. Продаж квитків на ігри турніру вже почався.

За кожною групою будуть закріплені два міста, в яких пройдуть матчі квартету.

А: Італія (Рим), Азербайджан (Баку)
B: Росія (Санкт-Петербург), Данія (Копенгаген)
С: Нідерланди (Амстердам), Румунія (Бухарест)
D: Англія (Лондон), Шотландія (Глазго)
Е: Іспанія (Більбао), Ірландія (Дублін)
F: Німеччина (Мюнхен), Угорщина (Будапешт)

Збірна України безпосередньо вийшла у фінальну частину турніру і зіграє в групі С разом з Нідерландами та Австрією. Третій суперник команди Андрія Шевченка визначиться навесні, коли путівки отримають переможці плей-офф Ліги націй.

Варто також відзначити, що 1/8 фіналу пройде в Будапешті, Більбао, Дубліні, Лондоні, Глазго, Амстердамі, Бухаресті й Копенгагені. Чвертьфінали - в Римі, Баку, Санкт-Петербурзі та Мюнхені. Півфінали та фінал - на "Вемблі" в Лондоні.

Офіційний продаж квитків проходить виключно на сайті УЄФА. В інших місцях високий ризик купити підробку. УЄФА проводить продаж в три етапи.

Перший пройшов з 12 червня по 12 липня цього року - вболівальники розібрали 1,5 мільйона перепусток, що є половиною від всіх доступних.

Другий етап реалізації стартує 4 грудня о 15:00. У ньому візьмуть участь вболівальники з країн, чиї збірні вийшли у фінальний турнір напряму, в тому числі і Україна. Дедлайн подачі заявки - 18 грудня, 15:00.

Для цього треба зареєструватися на сайті УЄФА і вибрати бажаний матч. Потім відбудеться лотерея, результати якої стануть відомі в січні. Ті, кому пощастило, матимуть 10 днів на те, щоб викупити квитки. Решта потрапить в лист очікування і деяким ще пощастить придбати квитки, якщо хтось не викупить свої після перемоги у лотереї.

У грудні також з'являться в продажі квитків "Разом з командою". Вони дозволять відвідати уболівальникам не тільки ігри в групі, але і в плей-офф по всій Європі. Якщо команда вилетить раніше, то різницю в грошах УЄФА поверне.

На третьому етапі у квітні будуть продаватися квитки уболівальникам команд, які вийдуть на турнір через стикові поєдинки.

УЄФА поділив квитки на три цінові категорії. Перша категорія (САТ 1) – місця по центру, друга (САТ 2) – по кутках, третя (САТ 3) – за воротами. На деякі стадіони квитки будуть коштувати дешевше, ніж на інші арени турніру. Мова про Баку, Будапешті та Бухаресті. В УЄФА вважають, що купівельна спроможність жителів Азербайджану, Угорщини та Румунії нижче, ніж у жителів інших країн Європи.

uefa.com

У вболівальників збірної України буде можливість придбати квитки на матчі в Амстердамі і Бухаресті. Команда Шевченка один матч вона проведе в Голландії, а два - у столиці Румунії. Перший матч відбудеться 14 червня на "Йохан Кройфф Арені" проти голландців. 18 червня і 22 червня підопічні Шевченко зіграють у Бухаресті. Першим суперником стане Румунія, Грузія, Північна Македонія, Косово або Білорусь. В останньому матчі квартету наша команда зіграє з Австрією.

В Голландії квитки трьох категорій на ігри української збірної будуть коштувати 50, 125 і 185 євро, в Румунії - 30, 75 і 125 євро.

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко став наймолодшим тренером Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі