Єрро покинув пост головного тренера збірної Іспанії

Поділитися
Єрро покинув пост головного тренера збірної Іспанії Єрро не затримався на посаді наставника © РИА Новости
Іспанія знову буде шукати нового тренера для збірної.

Офіційний сайт Королівської федерації футболу Іспанії повідомив про відхід Фернандо Єрро. Іспанський фахівець залишив посаду головного тренера збірної і не повернеться до займаної раніше посади спортивного директора. В іспанській федерації подякували Єрро за виконану ним роботу зі збірною. Саме він очолив команду за два дні до старту мундіалю після того, як Хулена Лопетеги відправили у відставку.

Лопетеги тренував збірну Іспанії з 2016 року. При ньому команда провела 19 матчів і не програла жодного (13 перемог, 6 нічиїх).

На чемпіонаті світу збірна Іспанії під керівництвом Фернандо Єрро вийшла з групи з першого місця, набравши п'ять очок в трьох поєдинках (мінімальна перемога над Іраном, нічиї з Португалією і Марокко). А ось в плей-офф іспанці несподівано поступилися господарям турніру росіянам у серії пенальті (1:1, 3:4 по пенальті).

50-річний Фернандо Єрро більшу частину кар'єри провів на позиції захисника в мадридському "Реалі". В якості тренера фахівець був асистентом Карло Анчелотті в "Реалі", а також очолював "Реал Ов'єдо".

Раніше повідомлялося про те, що колишній тренер "Барселони" буде працювати в "Шахтарі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі