Ястремська пробилася в півфінал турніру WTA в Люксембурзі

Поділитися
Ястремська пробилася в півфінал турніру WTA в Люксембурзі Ястремська здобула восьму перемогу поспіль © womenstennisblog.com
Українська тенісистка обіграла росіянку.

Сьогодні, 18 жовтня, в чвертьфіналі турніру в Люксембурзі третя ракетка України Даяна Ястремська обіграла 124-у ракетку світу Маргариту Гаспарян з Росії (6:1, 6:4).

Матч тривав трохи більше години, а Ястремська зуміла здобути восьму перемогу поспіль. У півфіналі українка зіграє з сильнішою у парі Віра Лапко – Белінда Бенчич.

Нагадаємо, минулої неділі Ястремська виграла престижний турнір WTA в Гонконзі. Ястремська стала наймолодшою тенісисткою за роки незалежності України, яка вийшла у фінал турніру WTA в одиночному розряді і виграла титул (18 років і 4 місяці).

Також стало відомо про те, що в оновленому рейтингу WTA за 15 жовтня Даяна Ястремська встановила особистий рекорд, зумівши піднятися на 66-е місце.

Після перемоги на турнірі в Гонконзі вона додала відразу 36 рядків і вперше в кар'єрі увійшла в топ-70 світового рейтингу. Раніше найкращим результатом Ястремської була 96-а позиція.

Вчора, 17 жовтня, Даяна Ястремська у другому колі турніру в Люксембурзі обіграла екс-першу ракетку світу Мугурусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі