Ярославський не впевнений у можливості допомогти "Металісту" найближчим часом

Поділитися
Ярославський не впевнений у можливості допомогти "Металісту" найближчим часом Олександр Ярославський не зможе допомогти "Металісту" © rush.org.ua
Колишній власник харківської команди побажав їй успіху, незважаючи на те, що нинішнє керівництво займається "фактичним знищенням "Металіста".

Олександр Ярославський спростував інформацію про те, що він має намір найближчим часом почати процес повернення "Металіста" в свої руки.

За словами колишнього боса харків'ян, нинішня ситуація не залишає йому можливості допомагати "Металісту".

"Ну чому ні ви, ні інші журналісти, ні футбольні вболівальники не розумієте простого стану речей?! У "Металіста" є власник, і це не я. Про що ще тут можна міркувати? Я не маю відношення до харківської команди, і найближчим часом ситуація навряд чи зміниться", - цитує Ярославського MatchDay.

"Все, що я можу побажати їй успіхів. Наприклад, щоб "Металіст" сьогодні грав не гірше, ніж при мені. Хоча б не гірше. І результати були б на такому ж рівні", - резюмував український мільйонер.

Ярославський додав, що на його погляд нинішній власник його колишньої команди займається "фактичним знищенням "Металіста".

Нагадаємо, що Ярославський продав "Металіст" Сергій Курченко в кінці 2012 року. У сезоні-2012/13 команда посіла друге місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги, однак після історичних подій в лютому 2014 року Курченко фактично припинив фінансування харків'ян. У результаті, за рік команду покинуло близько 10 провідних футболістів - в основному легіонерів, які і визначали її ігрове обличчя. Також розлучився з "Металістом" і головний тренер Мирон Маркевич.

На початку 2015 року стало відомо, що легіонери Металіста відмовилися приїжджати в команду через борги по зарплаті. Вже точно відомо, що за харків'ян більше не будуть виступати аргентинці Крістіан Вільягра і Марко Торсільєрі, а також бразилець Клейтон Шав'єр.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі