Ярославський не відмовляється від планів повернути "Металіст"

Поділитися
Ярославський не відмовляється від планів повернути "Металіст" Ярославський готовий повернутися у футбол © ФК Металіст
Бізнесмен все ще має намір повернутися у футбол.

Екс-власник "Металіста" Олександр Ярославський заявив про бажання повернути клуб, а також поділився враженнями від матчів Ліги чемпіонів у Харкові.

"Я радий, що в Харкові звучить гімн Ліги чемпіонів. Звичайно, я мріяв, щоб він звучав на честь "Металіста", але задоволений, що харків'яни бачать ігри "Шахтаря" в Лізі чемпіонів. Приїде "Манчестер Сіті". Коли б ще харків'яни побачили це? Тому спасибі "Шахтарю", що він дає місту цю футбольну енергію і радість", - заявив Ярославський в інтерв'ю виданню "Террикон".

"Повернути "Металіст"? Мільйон разів вже відповідав. Я ніколи не відмовлявся від цього, але питання в тому, як будуть розвиватися реальні події".

Ярославський продав "Металіст" Сергію Курченку в кінці 2012 року. У сезоні-2012/13 команда посіла друге місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги, однак після історичних подій в лютому 2014 року Курченко фактично припинив фінансування клубу, який покинули всі його лідери і головний тренер Мирон Маркевич. При цьому майно "Металіста" було заарештовано.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що "Металіст" стане власністю держави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі