Ярмоленко заявив, що не поїхав би грати в Росію і Китай

Поділитися
Ярмоленко заявив, що не поїхав би грати в Росію і Китай У Ярмоленка є свої цілі © Dynamo.kiev.ua
Вінгер "Динамо" підкреслив, що гроші для нього - не головне.

Лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко заявив, що зараз не поїхав би грати в Росію, а також Китай, від переїзду в який українець вже відмовився.

"Близькі люди знають мою життєву позицію, тому знають, що на переїзд в Росію я не погоджуся. Батя мене точно не зрозуміє", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю "Обозревателю".

Також він розповів про те, що думав над пропозицією з Китаю всього кілька хвилин: "Мені подзвонив агент, сказав, що є такий варіант. Я подумав пару хвилин і відповів, що не готовий. Гроші-грошима, але до такого продовження кар'єри я не готовий. Я не можу бути лукавим - якщо сьогодні кажу, що хочу пограти в провідному чемпіонаті Європи, а завтра погнатися в Китай за грошима... Все за гроші не можна купити - у мене таке ставлення. Хоча, звичайно, я сів і задумався: може просто поїхати, буду собі спокійно грати у футбол, зароблю купу грошей і більше ні в чому не буду потребувати. Але все одно є якісь свої цілі".

Крім того, лідер "Динамо" розповів, що нинішньої зими у нього були і інші пропозиції: "Пропозиції були, але я не бачу сенсу говорити про них. Ця зима якось спокійніше пройшла. Більше конкретики все-таки було влітку. Але я з цього приводу не заморочуюсь. Моя позиція: все, що не робиться - на краще".

Нагадаємо, один з китайських клубів пропонував за Андрія Ярмоленка 60 мільйонів євро. Футболіст міг заробляти в Китаї 12 мільйонів євро на рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі