Ярмоленко вважає, що "Стяуа" потрібно боятися "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко вважає, що "Стяуа" потрібно боятися "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що "Стяуа" потрібно боятися його команду © football.ua
2 жовтня київське "Динамо" проведе другий матч в груповому турнірі Ліги Європи. Кияни зустрінуться зі старими знайомими, і постараються на цей раз здолати суперника.

Атакуючий футболіст "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що румунському "Стяуа" потрібно боятися "Динамо" напередодні зустрічі команд у груповому турнірі Ліги Європи.

Ярмоленко підкреслив, що незважаючи ні на що, його партнери поважають опонента і готові використовувати всі домашні заготовки, щоб здобути перемогу.

"Ми нікого не боїмося. Так, нас чекає серйозний суперник, і ми поважаємо "Стяуа". Але зараз ми граємо вдома, при своїх уболівальниках, і я думаю, що це румуни мусять нас боятися".

"Ми подивилися предостатньо поєдинків. Всі наші напрацювання ви побачите завтра на поле. Скажу лише, що у "Стяуа" є не тільки багато плюсів, але і мінусів", - зазначив лідер киян.

Нагадаємо, напередодні зустрічі з румунською командою журналісти часто згадують провальний матч "Динамо" проти "Стяуа" в Лізі Чемпіонів-2006/07, коли кияни на своєму полі були розгромлені суперником 1:4. Втім, головний тренер киян Сергій Ребров, який брав участь у тому поєдинку впевнений, що зараз в Києві та Бухаресті - відмінні від того сезону колективи, тому порівнювати поєдинки не має сенсу.

Додамо, що "Динамо" в першому турі Ліги Європи розгромили на виїзді "Ріу Аве" - 3:0, а "Стяуа" розправився з данським "Ольборгом" 6:0.

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко наблизився до Артему Мілевському в списку кращих бомбардирів "Динамо" часів незалежності. На його рахунку 84 голи, тоді як у Мілевського - 87. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі