Ярмоленко впевнений, що у "Манчестер Сіті" "є слабкі місця"

Поділитися
Ярмоленко впевнений, що у "Манчестер Сіті" "є слабкі місця" Ярмоленко вірить в команду © ФК Динамо
Лідер "Динамо" закликав команду до повної самовіддачі в майбутньому матчі.

Вінгер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко не сумнівається, що команда зможе поборотися з "Манчестер Сіті" за вихід в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Навіть у "Барселони" є слабкі місця, тому "Манчестер Сіті" - не виняток. Ми їх знаємо і будемо намагатися ними скористатися. Якщо вийде, то виграємо, якщо ні - будемо тільки оборонятися. Їх можна обіграти тільки за рахунок злагоджених командних дій і самовіддачі. Головне - не боятися грати у футбол", - підкреслив футболіст збірної України.

"Ми почали розбирати матчі "Сіті" ще за 10 днів до зустрічі, намагалися на зборах награвати якісь моменти. Не будемо приховувати, що це команда, де на кожній позиції футболіст вище рівнем, ніж у нас. Не дарма все-таки там людей купують по 30-40-50 мільйонів. Я впевнений, що кожен з хлопців, хто вийде на поле, віддасть всі сили. Ми розуміємо, що таке 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і з ким нам належить грати. В команді всі хочуть не просто брати участь, а перемагати".

Нагадаємо, перша зустріч "Динамо" з англійським клубом пройде 24 лютого в Києві на НСК "Олімпійський". Раніше київський клуб виступив із зверненням до вболівальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі