Ярмоленко відзначився дебютною гольовою передачею за дортмундську "Боруссію"

Поділитися
Ярмоленко відзначився дебютною гольовою передачею за дортмундську "Боруссію" Ярмоленко провів на полі 66 хвилин © twitter.com/bvb
Асист українця припав на гру проти "Кельна".

Український хавбек дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко віддав гольову передачу в матчі 4-го туру Бундесліги проти "Кельна" (5:0).

На другій хвилині українець асистував Максиміліану Філіпу. Ярмоленко здорово подав з правого флангу на Філіпа, який і відкрив рахунок в дебюті поєдинку.

Також Ярмоленко прийняв участь у другому голі. Після його навісу воротар "Кельна" випустив м'яч з рук, а Сократіс добив м'яч у ворота.

Потім після передачі Андрія "Боруссія" заробила пенальті, який реалізував Обамеянг. Четвертий гол також пройшов за участю українця. Він віддав пас на Лукаша Пишчека, який асистував Обамеянгу.

На 66-й хвилині Ярмоленко замінили на Пулішича. Зазначимо, що це перша поява українця в старті німецького клубу в матчі Бундесліги. Раніше він вийшов на заміну в матчі з "Фрайбургом" (0:0).

Ярмоленко перейшов в дортмундську "Боруссію" влітку нинішнього року з київського "Динамо". За даними ЗМІ, німецький клуб заплатив за українця 25 мільйонів євро.

Нагадаємо, дебютний гол Ярмоленко забив у матчі Ліги чемпіонів з "Тоттенхемом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі