Ярмоленко відсторонений від тренувань з "Боруссією" заради трансферу в "Вест Хем" – ЗМІ

Поділитися
Ярмоленко відсторонений від тренувань з "Боруссією" заради трансферу в "Вест Хем" – ЗМІ Ярмоленко продовжить кар'єру в Англії © twitter.com/bvb
Українець покине Дортмунд.

Журналіст WAZ Себастьян Весслінг повідомив, що хавбек "Боруссії" Дортмунд Андрій Ярмоленко пропустив одне з тестувань перед початком сезону. Клуб звільнив українця на кілька днів від тренувань, щоб той міг провести переговори з іншим клубом про перехід. Повідомляється, що англійський "Вест Хем" запропонував "Боруссії" за Андрія Ярмоленка 19,7 млн євро, повідомляє Sky Sports. Українець пройде медогляд і повинен отримати дозвіл на роботу в Англії.

"Вест Хем" зараз очолює екс-тренер "Реала" і "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні. У лондонській команді українець, судячи з усього, покликаний замінити Мануеля Лансіні.

Аргентинський півзахисник отримав серйозну травму перед ЧС-2018 і в новому сезоні вже не зіграє. Український журналіст Кирило Крижанівський повідомив, що "Вест Хем" заплатить 30 млн. євро.

Ярмоленко перейшов у дортмундський клуб минулого літа з "Динамо" за 25 мільйонів євро.

Через травму сухожилля український хавбек пропустив близько трьох місяців. У минулому сезоні 28-річний екс-капітан "Динамо" провів 26 матчів, забив 6 голів і зробив 6 асистів.

Раніше повідомлялося про те, що промахи Ярмоленка і Коноплянки потрапили в топ-10 сезону Бундесліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі