Ярмоленко віддасть перевагу грі в "Евертоні", ніж "селфі з Мессі в "Барселоні"

Поділитися
Ярмоленко віддасть перевагу грі в "Евертоні", ніж "селфі з Мессі в "Барселоні" Для Ярмоленка ігрова практика важливіше за все © ФК Динамо
Лідер "Динамо" розповів про свої уподобання при виборі майбутньої команди.

Андрій Ярмоленко заявив, що віддасть перевагу тому, щоб регулярно грати в "Евертоні", ніж задовільнятися виходами на заміну в "Барселоні".

"Краще грати в умовному "Евертоні". Звичайно, можна поїхати в "Барселону", зробити круте селфі з Мессі, виставити фото в Instagram, набрати мільйон лайків і бути задоволеним собою. Але я не з цих. Для мене дуже важлива ігрова практика. Якщо я не буду двічі на тиждень грати, мені нікуди буде вихлюпувати емоції і енергію. Мої рідні зійдуть з розуму.

Якщо я граю, на наступний день я спокійний і всім посміхаюся. Якщо з якихось причин я пропустив гру і лежу вдома, я тут же нариваються на сварку, яку сам собі собі надумую. Ось такий противний у мене характер", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю журналу "Футбол".

Також вінгер "Динамо" розповів про своє відновлення після травми: "Певний дискомфорт до цих пір відчуваю. З початком других зборів буду потихеньку пробувати тренуватися в загальній групі, а там буде видно. Сподіваюся, що ця травма не завадить зіграти з "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, нинішньої зими на Ярмоленка претендували "Евертон", "Боруссія", "Сток Сіті" та інші клуби. Але гравець залишиться в "Динамо" як мінімум до літа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі