Ярмоленко увійшов до топ-3 найгірших літніх трансферів АПЛ за версією WhoScored

Поділитися
Ярмоленко увійшов до топ-3 найгірших літніх трансферів АПЛ за версією WhoScored Ярмоленку не вдається пробитися в основу "Вест Хема" © twitter.com
Півзахисник поки не проявив себе в Англії.

Півзахисник збірної України і "Вест Хема" Андрій Ярмоленко потрапив у збірну найгірших літніх трансферів АПЛ за версією WhoScored.

За чотири матчі 28-річний українець отримав середню оцінку 6.06 на WhoScored. Це третій результат серед найгірших показників літніх новачків в АПЛ.

"Яромленко провів всі свої матчі в АПЛ, виходячи на заміну, але в зустрічі проти "Вімблдону" в Кубку ліги, де він з'явився з перших хвилин, українець грав яскраво.

До честі Ярмоленка, "Вест Хем" почав виглядати краще з його появою на полі в матчі з "Вулверхемптоном". Можна припустити, що він стане більш помітним після міжнародної перерви.

Але за 107 хвилин на полі він завдав лише один удар по воротах, здійснив одну вдалу підводку і два ключових паси, але і це не допомогло "Вест Хему" виступити краще", - сказано в описі до оцінки Ярмоленко.

Менше Ярмоленка отримали тільки одноклубник українця Карлос Санчес і воротар "Хаддерсфілда" Бен Хеймер.

Раніше Ярмоленко підтримав відомий тренер Мирон Маркевич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі