Ярмоленко уклав новий контракт з "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко уклав новий контракт з "Динамо" Ярмоленко поки залишається в "Динамо" © ФК Динамо
Лідер київського клубу поставив підпис під тривалою угодою.

Андрій Ярмоленко, контракт якого з "Динамо" закінчувався наступного літа, підписав з київським клубом нову угоду терміном на п'ять років. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо". Новий контракт Ярмоленка дійсний до 14 жовтня 2020 року.

"Київське "Динамо" - це навіть більше, ніж рідний клуб для мене. Тут я отримав все, що необхідно для мого розвитку як професійного футболіста. Тут я виріс у гравця збірної, що є мрією будь-якого спортсмена. Тут я домігся того, чого прагнув багато років, - став чемпіоном України, та і взагалі виграв усі національні трофеї. "Динамо" - це моя сім'я, і я дуже радий, що залишуся з нею", - сказав Ярмоленко.

При цьому лідер "Динамо" підкреслив, що не залишає надій спробувати свої сили в зарубіжному чемпіонаті: "Я, як і раніше, хочу спробувати свої сили в якомусь з топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів. Знаю, що якщо в "Динамо" будуть надходити по-справжньому серйозні пропозиції, то ми знайдемо варіант, який влаштує всі сторони. Не приховую, я дійсно хочу, щоб клуб отримав за мою підготовку гідну компенсацію. Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але вважаю, що з мого боку це буде неправильно".

Нагадаємо, раніше Ярмоленко, якого влітку не відпустив президент "Динамо" Ігор Суркіс, заявляв, що не буде продовжувати контракт з киянами.

Читайте також: Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо"

В поточному сезоні лідер "Динамо" у Прем'єр-лізі забив чотири м'ячі і віддав п'ять гольових передач в десяти матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі