Ярмоленко став сьомим українцем, який перейшов в клуб англійської Прем'єр-ліги

Поділитися
Ярмоленко став сьомим українцем, який перейшов в клуб англійської Прем'єр-ліги Ярмоленко став другим українцем в історії "Вест Гема" © twitter.com
Ще один українець спробує свої сили у найсильнішій лізі світу.

Хавбек "Вест Хема" Андрій Ярмоленко став сьомим в історії АПЛ українцем, який перейшов в клуб з елітного дивізіону. До нього в англійській Прем'єр-лізі грали Олександр Євтушок ("Ковентрі"), Олег Лужний ("Арсенал", "Вулверхемптон"), Сергій Ребров ("Тоттенхем"), Андрій Шевченко ("Челсі"), Андрій Воронін ("Ліверпуль") і зараз виступає Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті").

Зазначимо, що Ярмоленко став другим українцем в історії "Вест Гема". За "Вест Гем" раніше виступав Сергій Ребров, але в той момент (сезон 2004/05) "молотобійці" виступали в чемпіоншипі.

Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, Андрій Ярмоленко приєднався до "Вест Гему", підписавши 4-річний контракт. Про суму угоди нічого невідомо, але раніше Sky Sports повідомляв про те, що за трансфер футболіста "Вест Гем" заплатить "Боруссії" 17,5 мільйона фунтів.

Минулий сезон "Вест Гем" завершив на 13-му місці в англійській Прем'єр-лізі. Влітку команду очолив новий тренер Мануель Пеллегріні.

Раніше Андрій Ярмоленко повідомив про те, що ні за кого не буде вболівати на ЧС-2018 в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі