Ярмоленко приїхав на базу "Динамо" і попрощався з командою

Поділитися
Ярмоленко приїхав на базу "Динамо" і попрощався з командою Ярмоленко вже готується до дебюту в чемпіонаті Німеччини © ФК Динамо
Півзахисник ледь стримував сльози.

Футболіст збірної України Андрій Ярмоленко побував на базі київського "Динамо", де попрощався з партнерами та працівниками клубу.

Новачок дортмундської "Боруссії" ледь стримував сльози, про що повідомив наставник киян Олександр Хацкевич.

"Він зайшов до мене, сказав, що ми хоч і не так багато часу працювали разом, але знайомі ми давно, тому він вдячний за той час, який ми провели разом. Якщо говорити про те, як він прощався з хлопцями, то сентиментальність ледь його не пробила. Хоча він відразу сказав хлопцям: "Якщо я заплачу, то потім будете мене весь час труїти". Але йому хотілося заплакати від радості, від тих хвилин, секунд і часу, який він провів з хлопцями. Він стримався, але його переповнювали емоції", - сказав тренер.

Ярмоленко провів за "Динамо" 339 матчів, в яких забив 137 голів, в тому числі і 99 в УПЛ. За збірну України, хавбек зіграв 72 матча і забив 31 гол. За даними ЗМІ, "Боруссія" українця заплатила за 25 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що замінити Ярмоленко в складі українського гранда повинен Віктор Циганков.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі