Ярмоленко поки не думає про переїзд до європейського клубу

Поділитися
Ярмоленко поки не думає про переїзд до європейського клубу Андрій Ярмоленко - справжній лідер "Динамо"
На сьогоднішній день футболіст "Динамо" Андрій Ярмоленко виглядає найбільш реальним кандидатом на перехід в європейську команду.

Динамівський вінгер Андрій Ярмоленко по праву вважається головною зіркою українського футболу, тому кілька зарубіжних команд не проти бачити його у своїх рядах.

Втім, поки що найкращий бомбардир чемпіонату Прем'єр-ліги думає сьогоднішньому дні, а саме матчах "Динамо" в чемпіонаті, Кубку і Лізі Європи.

"Повірте, я зовсім не забиваю собі голову подібними речами. Який сенс взагалі про це зараз говорити? Не розумію. Прийде літо, ми сядемо за стіл і будемо обговорювати питання даними. А зараз наше головне завдання - стати чемпіонами України. Ось це головний пріоритет", - заявив Ярмоленко в інтерв'ю виданню "Український футбол".

"Єдина річ, про яку я думаю зараз - це чемпіонат України, і кожен матч "Динамо", в якому нам необхідно вигравати. А як буде насправді? Для початку виконаємо всі поставлені завдання на чемпіонат, а вже потім будемо думати, що і як", - зазначив Андрій.

Додамо, що в нинішньому сезоні на рахунку Ярмоленко в 30 матчах за "Динамо" забив 15 голів і зробив 19 передач.

8 квітня "Динамо" проведе другий матч 1/4 фіналу Кубка України проти луганської "Зорі". Нагадаємо, що у першій грі кияни обіграли суперника на виїзді 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі