Ярмоленко поділився першими враженнями від переїзду в Дортмунд

Поділитися
Ярмоленко поділився першими враженнями від переїзду в Дортмунд Ярмоленко перевезе в Німеччину сім'ю © uefa.com
Новачок "Боруссії" задоволений тим, як його прийняли в клубі.

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко розповів про перші тижні в розташуванні дортмундської "Боруссії".

"У Дортмунді прийняли дуже добре. Гравці завжди підходять, запитують, чи потрібна допомога. Найбільше допомагає півзахисник збірної Туреччини Нурі Шахін, з ним відразу якось зійшлися.

Відмова дати інтерв'ю? Мене неправильно зрозуміли, в тому числі і на батьківщині. Коли до мене звернувся журналіст з проханням прокоментувати гру, я відповів: "Вибачте, ні". Але забув сказати, чому ні. Просто моя англійська не дозволяє поки давати чіткі відповіді на всі поставлені запитання.

У такій ситуації краще промовчати, ніж сказати щось не те. Я завжди намагаюся приділяти увагу ЗМІ - навіть після невдалих матчів. Сподіваюся, що в Німеччині з розумінням поставилися до моєї відмови.

Як не дивно, в Дортмунді мене впізнають. Я тільки приїхав, пішов з дружиною в торговий центр, і люди почали до мене підходити. Не очікував такого. Мені здається, що в Києві було простіше пройтися, прогулятися. Зараз я проживаю в готелі, а сім'я в Києві. Після того, як оформимо необхідні документи, дружина з дітьми переїдуть до мене", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, Ярмоленко перейшов в дортмундську "Боруссію" влітку нинішнього року з київського "Динамо". За даними ЗМІ, німецький клуб заплатив за українця 25 мільйонів євро.

Варто відзначити, що 13 вересня Ярмоленко забив перший гол за нову команду в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі