Ярмоленко ні за кого не буде вболівати на ЧС-2018 в Росії

Поділитися
Ярмоленко ні за кого не буде вболівати на ЧС-2018 в Росії Ярмоленко виступає за дортмундську "Боруссію" © Динамомания
Вінгер збірної України хоче побачити красивий футбол на мундіалі.

Півзахисник дортмундської "Боруссії" і збірної України Андрій Ярмоленко заявив про те, що він буде дивитися чемпіонат світу з футболу, але не збирається підтримувати жодну з команд. Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу-2018 у Росії стартував вчора, 14 червня, в московських "Лужниках" матчем Росії і Саудівської Аравії, в якому розгромну перемогу здобули господарі турніру (5:0).

"Так я там ні за кого не буду вболівати. Дивитися, звичайно, збираюся. Буду чекати красивий футбол. Така футбольна подія буває раз в чотири роки, і нас там, на жаль, немає", - повідомив Ярмоленко.

Також назвав фаворитів турніру і наставник "Динамо" Олександр Хацкевич:

"На нинішньому чемпіонаті фаворити Німеччина, Бразилія, Франція, Аргентина. Але буду переживати і за російську збірну. Щоправда, передбачити, як далеко вони пройдуть, не можу. На даному етапі завдання - хоча б вийти з групи. А там, крок за кроком..." – сказав Хацкевич.

Відзначимо, що турнір триватиме до 15 липня, а поєдинки будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Збірна України не зуміла пробитися на світову першість, посівши третє місце у своїй відбірній групі і не потрапивши навіть в стикові поєдинки.

Чинним чемпіоном світу є збірна Німеччини, яка чотири роки тому в Бразилії у фіналі мінімально переграла команду Аргентини з рахунком – 1:0.

ЧС-2018: розклад матчів, де дивитися трансляції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі