Ярмоленко не зіграв проти "Порту" через вірусну інфекцію, але вже може тренуватися

Поділитися
Ярмоленко не зіграв проти "Порту" через вірусну інфекцію, але вже може тренуватися Ярмоленко вже у строю © dynamo-kiev.com
Старший лікар "Динамо" розповів подробиці про стан лідера команди, який пропустив матч Ліги чемпіонів.

Андрій Ярмоленко пропустив матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів не через отруєння, як передбачалося раніше, а через кишково-вірусну інфекцію. Про це в коментарі "Спорт-Експрес в Україні" розповів старший лікар київського клубу Леонід Миронов.

"Коли вранці в день гри Андрій прокинувся з температурою, за перших симптомів ми припустили харчове отруєння. Проте через кілька годин, в ході екстрених лікувальних заходів прийшли до висновку, що насправді у гравця кишково-вірусна ентероінфекція. Була надія, що в результаті оперативно вжитих процедур він зможе принаймні потрапити в запас, але до вечора температура піднялася до 37,5, та і самопочуття в результаті інтоксикації у нього було не найкращим.

Ми продовжили лікування, і в четвер вранці Ярмоленко, який ночував не на базі, а у себе вдома, прокинувся абсолютно здоровим і абсолютно щасливим. Насамперед тому, що ввечері медичний штаб клубу дозволив йому працювати в загальній групі без будь-яких обмежень. А значить, велика ймовірність, що до матчу чемпіонату з "Волинню" він підійде в необхідних кондиціях", - підкреслив Миронов.

За словами лікаря "Динамо", подібні віруси виводять з ладу буквально на добу, після чого людина практично здорова. А спровокувати інфекцію могло що завгодно: "Наприклад, емоційний стан Ярмоленка: в неділю у нього народився другий син. Він мотався по місту - можливо, стресова ситуація трохи послабила імунітет. А підхопити вірус можна було і в пологовому будинку, і в супермаркеті...".

Варіант з отруєнням Миронов виключив на сто відсотків: "Вся команда, включаючи технічний і медичний персонал, харчувалася, як говориться, з одного котла - і ні в кого не виникло такої реакції".

Нагадаємо, без свого лідера "Динамо" зіграло з "Порту" внічию 2:2. Кияни програвали, проте в кінці матчу відігралися завдяки голу Буяльського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі