Ярмоленко не відчув, що "Динамо" в матчі Ліги Європи грало на виїзді

Поділитися
Ярмоленко не відчув, що "Динамо" в матчі Ліги Європи грало на виїзді Андрій Ярмоленко відкрив рахунок у виїзному матчі з "Ріу Аве"
Лідер динамівських атак відзначився в поєдинку 1-го туру Ліги Європи точним ударом. Заслуга в перемозі частково належить і вболівальникам, які підтримували "Динамо" так, як ніби воно грало в Києві.

Лідер динамівських атак Андрій Ярмоленко не відчув, що "Динамо" в матче1-го туру групового турніру Ліги Європи проти португальського "Ріу Аве" грало на виїзді.

На його погляд, дійсно допомогла підтримка вболівальників "Динамо" здобути важливу перемогу на старті змагань.

"Думаю, наших уболівальників сьогодні було навіть більше, ніж їх. Наших погодою не залякаєш, тому вони прийшли і підтримували нас, спасибі їм. Навіть не відчувалося, що ми грали на виїзді", - цитує Ярмоленка офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко відкрив рахунок на 20-й хвилині красивим ударом з-за меж штрафного. Через кілька хвилин Юнес Беланда повторив трюк капітана, а переможну крапку у другому таймі поставив Артем Кравець. Ярмоленко вважає, що однією з складових перемоги стала хороша готовність його команди.

"Добре, що ми швидко забили два м'ячі, вони трохи заспокоїлися, і нам стало легше грати. Ми добре підготувалися, два дні переглядали їхні ігри і стандартні положення, і, в принципі, знали, чого від них очікувати", - зазначив футболіст.

Додамо, що напередодні поєдинку головний тренер "Динамо" Сергій Ребров пообіцяв, що його підопічні з належною повагою поставляться до "Ріу Аве" - щоб уникнути неприємних несподіванок і перемогти. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі