Ярмоленко наблизився до Мілевського у списку найкращих бомбардирів "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко наблизився до Мілевського у списку найкращих бомбардирів "Динамо" Андрій Ярмоленко наблизився до Артему Мілевському в списку топ-бомбардирів "Динамо" © football.ua
Лідер атак київського "Динамо" у двох останніх матчах своєї команди чотири рази вражав ворота суперників. Завдяки цьому звершення Ярмоленко може незабаром випередити ще одного знакового гравця "Динамо" часів незалежності Артема Мілевського.

Андрій Ярмоленко наблизився до Артема Мілевському в списку найкращих бомбардирів "Динамо" часів незалежності.

На рахунку лідера динамівських атак завдяки двом дублям в матчі Ліги Європи проти "Ріу Аве", а також в поєдинку Прем'єр-ліги з "Волинню", вже 84 точних удари. В активі ж Мілевського, вже два роки не виступає в складі киян - 87 голів.

Зазначимо, що 57 разів Ярмоленко засмучував опонентів в матчах чемпіонату України, 11 - в Кубку, 12 - в єврокубкових турнірах.

Ярмоленко вийшов на п'яте місце в списку топ-снайперів, випередивши одного з кращих форвардів команди 1990-х років Віктора Леоненка, на рахунку якого було 79 голів.

Лідирує в табелі про ранги раніше Сергій Ребров - нинішній наставник киян. Він, нагадаємо, забив у біло-синій футболці 163 голи. Друге місце займає Максим Шацьких зі 142-я точними ударами, третє - Андрій Шевченко (124 голи).

Додамо також, що 10-й номер "Динамо" з п'ятьма голами вийшов у список кращих бомбардирів Прем'єр-ліги в нинішньому сезоні.

Раніше повідомлялося, що Максим Шацьких наздогнав Сергія Реброва у списку кращих бомбардирів чемпіонату України. На рахунку екс-динамівця і нинішнього гравця ужгородської "Говерли" - 123 голи. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі