Ярмоленко і Віда можуть у будь-який момент покинути "Динамо" - Хацкевич

Поділитися
Ярмоленко і Віда можуть у будь-який момент покинути "Динамо" - Хацкевич Ярмоленко і Віда поки нікуди не перейшли © ФК Динамо
В київському клубі готові до трансферів лідерів.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич підтвердив, що цього літа команду можуть покинути її лідери - захисник Домагой Віда і півзахисник Андрій Ярмоленко, в послугах яких зацікавлені європейські клуби.

"У нас ведеться селекційна робота, ми визначили позиції, які треба підсилити. Ми готові до того, що хтось залишить команду. На даний момент Ярмоленко ще гравець "Динамо". Ми тримаємо в голові не тільки його можливий відхід, але і Віди, наприклад. Ми повинні бути готові до того, що хлопці в будь-який момент можуть нас покинути.

Ярмоленко - визначальний футболіст для "Динамо". Віда - також визначальний гравець. Вони лідери на своїх позиціях, лідери на полі, лідери в побуті. Звичайно, я буду тільки двома руками "за", щоб футболісти такого рівня залишилися в команді. Але якщо будуть пропозиції, то вони зможуть піти", - сказав Хацкевич в інтерв'ю FootballHub.

Повідомлялося, що в послугах Віди зацікавлений турецький "Бешикташ", а Ярмоленко може перейти в "Баварію".

Раніше повідомлялося, що "Приватбанк" заблокував на своїх рахунках гроші "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі